16 Temmuz 2017 Pazar

istanbul web tasarim ajansi

Merhaba istanbul web tasarım firması olarak bu il'de bir web tasarım ajansıyla anlaşmanızın önemliliğinden bahsedeceğim.

istanbul web tasarim ajansi firmasından hizmet almanız neden önemli?

Birçok şahıs veya işletme kendi şehrinde fiyatların biraz daha fazla olması nedeniyle farklı şehirlerdeki web tasarımı yapan firmalarla anlaşarak hizmet almaktalar. Çok büyük ajanslar hariç bu fikir kötü şekilde son bulabiliyor.

Örneğin biz kendi ilimizdeki müşterilerimizin talep etmesi halinde bürolarında veya işyerlerinde ziyaret ederek sözleşme ve anlaşma aşamasına başlıyoruz. Ancak farklı illerden alacağınız hizmetlerde bu söz konusu olmuyor.

istanbul web tasarim ajansi ajanslardan hizmet alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Firmanın ilinizde olması size aşırı bir güven sağlamasın. Tanınmamış veya çok küçük çaplı bir ajans ise istediğiniz hizmeti alamayabilirsiniz. Bu gibi bir durumda aldığınız web tasarım hizmeti size faydadan çok zarar sağlayacaktır. Kaliteli web tasarım tecrübe ister. Tecrübeli kişilerle çalışmayan web tasarım ajansları ile anlaşmanız iş görmeyen bir web tasarımına tonlarca para harcamanıza yol açabilir.


 istanbul web tasarim ajansi olsun, başka bir ildeki web tasarım şirketi olsun anlaşmanızı kayıt altına alın ve iyi bir sözleşme yapın. Bir önceki paylaşımımız olan profesyonel web sitesi tasarımı adlı paylaşımımızda özel web sitesi tasarımı hazırlatırken nelere önem göstermemiz gerektiğini geniş bir biçimde anlattım.

Web tasarım hizmetleri tecrübeli ekip tarafından yapılması gereken maliyetli hizmetlerdir. Kaliteli web tasarımı yaptırarak yıllarca bu site üzerinden faliyetlerinizi yürütebilirsiniz. Lakin maliyeti düşürüp, kaliteden ödün verdiğiniz web dizayn hizmeti size ne müşteri sağlar nede kalite.

Kaynak: istanbul web tasarim ajansi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder